Peace and diamonds

Senaste tillskottet i konstsamlingen blev färdigt i veckan. Orginalet kommer jag att behålla själv denna gången men jag kommer att sälja A4-tryck av "Peace and diamonds" för 250 kr (plus frakt för den som vill ha den postad till sig) för de som är intresserade. Är ni trötta på alla masstryck och vill han något nytt och speciellt som pryder väggen hemma så är det bara att höra av sig ;)
 
"Peace and diamonds"
 
 
 

Nytt peacemärke på g

Härom veckan började jag med nästa nya tavla. Blir ett svart/vitt peacemärke och denna gången kommer jag troligen behålla orginalet själv och sälja art prints utav den istället. Det känns roligare eftersom fler kan få njuta av min konst plus att det inte blir fullt så dyrt för er som vill köpa ett alster av mig :) här får ni iaf en sneakpeak på pågående projekt. 


Finns intresse av mobilskal?

Hej! Det var ett tag sedan men nu är jag tillbaka!
 
Jag har haft lite projekt på gång även om det har varit tyst här den närmaste tiden. Jag har valt att beställa hem mobilskal på prov, med mina egna motiv på och till min glädje låg dem i brevlådan när jag kom hem igår. Jag var väldigt nöjd med resultatet och jag har redan fått några förfrågningar av er om det går att beställa. Jag håller på att kolla upp priser osv och juh fler som är intresserade desto billigare blir det såklart.
 
Skalen som jag i så fall kommer att sälja är såkallade lättviktsskal och de modeller som jag kommer att kunna trycka på är Iphone 4/4s, Iphone 5/5s, samt Samsung galaxy 3 och Samsung galaxy 4. Än så länge kommer ni i så fall kunna välja mellan motiven "Pink Skull" eller "Peace Hand". Kan inte riktigt säga vad priset kommer att landa på riktigt ännu men jag skulle tro någonstans mellan 250-300 kr och vill ni ha den skickade till er tillkommer såklart även porto.
 
Tänkte kolla om detta är något av intresse och är det några stycken som är sugna kanske jag beställer hem ett litet parti :) Skriv i så fall en liten kommentar under inlägget med vilken modell samt vilket motiv ni skulle kunna tänka er, så återkommer till er vid eventuell beställning!
 
Kram Susanna
 
Iphone4/4s & Iphone5/5s på översta raden och Samsung galaxy 3&4 på nedre raden
Följ min blogg med Bloglovin
 

RSS 2.0