Bloggen återställd

Nu hoppas jag att designen ska fungera som den ska. Märker ni någonting som är konstigt eller som inte fungerar att klicka på, säg till så ska jag försöka ändra det :)
Följ min blogg med Bloglovin
 
 
 

Uppdatering av bloggen

Jag försöker att uppdatera bloggen lite, så bloggen kan komma att se väldigt konstig ut under ett tag. Hoppas ni har överseende med detta :)

Blue peace är äntligen hemma

Idag kom Frida och Viggo förbi och hämtade sin tavla! Såhär fint blev det hemma hos familjen Ohlin/Erlingsson!




Sålt min första tavla!

Idag är en stor dag för mig, för idag har jag sålt min första tavla! Känns fantastiskt att någon faktiskt vill betala för att hänga upp min konst i sitt hem. Denna tavlan är specielt gjord till Emelie Olofssonoch jag hoppas verkligen att hon är nöjd. Vad tycker ni andra? Här har ni tavlan "Feather"!
 
SÅLD för 500kr
 
 

Sneak peak

Just nu håller jag på med en ny tavla, som faktiskt blir den första jag kommer att sälja :) vill inte avslöja för mycket av vad det kommer bli, men här får ni en liten tjuvkik ;)


Mix up

 

Fina Josefin

En illustration av min fina vän Josefin
 
 

Gynning

Lägger upp lite digital konst som jag gjort för ett par år sedan med hjälp av min ritplatta. Här är en illustration av Carolina Gynning.
 
 
 

Jax Teller

 

Hjort är gjort

Hjort är hjort är en teckning som jag gjort i ett ritprogram i ipaden. Inspirationen till denna fick jag när mina kära vänner råkade krossa min fina vita prydnadshjort på en förfest ;) Å se så bra det blev!






Triangels and squares

 
 
 
 

Kenza

 

Gina

 

Angelica Blick 2 Shades

 

Angelica Blick 1

 

Cubes shadows

 

Cubes White

 

Blue Peace

 
 

Peace hand

 



Pink peace

 
 



Sunny peace

Sunny peace
 
 
 



Välkomna!

Hej och välkomna mina vänner!
Jag har länge velat starta en blogg där ni kan få ta del av min konst och äntligen är bloggen i rullning.
Här på Susanna Lind Art kan ni ta del av hela processen i mitt skapande och sedan se de färdiga resultaten. Tanken och min förhoppning är att så småningom lägga upp lite tavlor till försäljning om så önskas. Tycker ni om min konst, vill jag inget hellre än att den får hänga hemma i era hem och pryda era väggar.
 
Jag ser gärna att ni kommenterar så mycket ni kan och skriver vad ni tycker om det jag lägger upp. Ni kan även komma med tankar och ideer för framtida tavlor, så kanske jag även kan skapa något ut efter era önskemål, med min egen stil då förståss. 
 
Hoppas att ni gillar min konst och att ni vill följa mig i mitt skapande.
 
Kärlek Susanna

RSS 2.0